Львівська районна рада розгляне делегування повноважень у сфері містобудування та архітектури згодом

Новини 13 Жовтня, 2023 130

Завершено розгляд питань порядку денного 16-ї чергової сесії Львівської районної ради VIII скликання. Серед присутніх було 44 депутати

Завершено розгляд питань порядку денного 16-ї чергової сесії Львівської районної ради VIII скликання. Серед присутніх було 44 депутати.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу Львівської районної ради.

Щодо питання «Про делегування Львівській районній військовій адміністрації повноважень у сфері містобудування та архітектури», то в цілому та за основу його підтримали 20 депутатів, 10 проголосувало проти, 7 – утрималось.

Відтак, голосів для ухвалення рішення було недостатньо. Але питання досі актуальне, тому буде розглянуте профільними комісіями Львівської районної ради, щоб ухвалити таке рішення спільно.

 Нагадаємо, вищезазначене питання розглядало дві постійні комісії Львівської районної ради – з питань  будівництва, архітектури, ЖКГ, транспорту, а також з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами, які надали позитивний висновок. Окрім цього, у відповідь на лист районної ради територіальні громади не засвідчили нагальної потреби у наявності в громадах уповноваженого органу містобудування та архітектури.

Коментарі

Позначки: ,