Львівська поліція затримала озброєних грабіжників

Новини 04 Листопада, 2017 39

Полісмени вилучили у нападників зброю

На іноземців, які їхали у автомобілі, було скоєно розбійний напад

На Львівщині правоохоронці затримали групу осіб, причетних до розбійного нападу на автомобіль іноземців поблизу села Деревач неподалік від Львова. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

3 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Деревач Пустомитівського району, на іноземців, які їхали у автомобілі, було скоєно розбійний напад. Невідомі зловмисники, погрожуючи потерпілим зброєю, відібрали у них гроші та особисті речі, після чого сіли у свої автомобілі та поїхали з місця події.

Правоохоронці затримали у Львові групу осіб, причетних до нападу.

“Серед затриманих – громадяни України, вихідці з Кавказького регіону та ще однієї іноземної держави. У них вилучено зброю та інші речові докази. Наразі встановлюються обставини події, вирішується питання про затримання зловмисників у порядку статті 208 КПК України. Поліцейські з’ясовують, з якою метою усі причетні до події іноземці перебувають на території нашої держави, чи є у них усі необхідні документи та чи не порушують вони візовий режим”, – розповів начальник управління карного розшуку ГУ НП в області Сергій Богданов.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, поліцейські перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Ілюстрація: Відділ комунікації Нацполіції у Львівській області

Коментарі

Позначки: ,