Львівська ОДА звернеться до уряду щодо передачі Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ на баланс “Нафтогаз Тепло” (ВІДЕО)

Новини 12 Липня, 2021 107
Ігор Самардак закликав керівництво Новояворівська надати мешканцям дозвіл на індивідуальне опалення

Ігор Самардак закликав керівництво Новояворівська надати мешканцям дозвіл на індивідуальне опалення

Перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик провів робочу нараду щодо підготовки до опалювального сезону в частині ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Участь у зустрічі взяв керівник департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОДА Богдан Кейван та керівник ТЕЦ Роман Зубик.

В межах зустрічі присутні напрацьовували шляхи вирішення передачі майнового комплексу ТЕЦів в управління ТОВ «Нафтогаз Тепло».

Також обговорили питання щодо встановлення тарифів на газопостачання в Новому Роздолі.

Відтак за підсумками зустрічі Львівська ОДА звернеться до Кабінету Міністрів України щодо сприяння в пришвидшенні передачі цільного майнового комплексу Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ з балансу «АРМА» в управління ТОВ «Нафтогаз Тепло».

скрін із коментарів

Натомість Нафтогаз Тепло надасть на розгляд Львівської ОДА пропозиції по тарифу для Нового Роздолу. Як наголосили в межах зустрічі тариф має бути економічно обгрунтованим, тому важливо належним чином вивчити усі його складові.

Довідка. ТОВ «Нафтогаз Тепло» здійсню свою діяльність з управління Новояворівської та Новороздільскої ТЕЦ, які були арештовані 2018р. та передані агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (далі АРМА) на підставі договорів управління.

Нагадаємо, посадова особа філії «Новояворівські електромережі», управління якою здійснює ТОВ «Нафтогаз Тепло», налагодила масштабну схему отримання хабарів.

За даними досудового слідства, посадова особа філії «Новояворівські електромережі», управління якою здійснює ТОВ «Нафтогаз Тепло», налагодила масштабну схему отримання хабарів. Зокрема, за 1,4 млн грн посадовець «гарантував» не створювати штучних перешкод у підключенні житлового будинку до електромереж. Він також обіцяв сприяння у стабільному забезпеченні споживачів електроенергією.

Правоохоронці затримали чиновника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання авансу в 1 млн грн.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

Коментарі

Позначки: , ,