Львівська облрада заслухає інформацію про вакцинацію мешканців області

Новини 07 Квітня, 2021 91

Львівська облрада заслухає інформацію про вакцинацію мешканців області

Відбулося засідання постійної депутатської комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник фракції “Європейської Солідарності” у Львівській обласній раді Олег Дуда, пише Четверта студія.

Як йдеться у повідомленні, на комісії розглядали звернення, щодо вирішення питання приміщення комунальної аптеки у м. Добромиль.

Йдеться про те, що місцева громада має на меті облаштувати в приміщенні колишньої комунальної аптеки ЦНАП.

“Зараз це приміщенні не використовують і воно просто руйнується. Ми розуміємо, що наразі у ньому немає серйозної потреби обласна рада, тому якщо є нагода зробити щось корисне для громади, то це варто робити. Водночас, ми чітко обумовили, що у випадку відновлення функціонування комунальних аптек, громада забезпечить приміщення на базі лікарні. Окрім того, ми запропонували знайти своєрідні запобіжники, аби приміщення використовували саме як ЦНАП, а не інакше”, – йдеться у повідомленні.

Комісія розглянула низку письмових листів керівників органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Також розглянули листи скеровані від НСЗУ, які стосувалися звернень пацієнтів.

Також Олег Дуда відзначає, що на Львівщині складна ситуація із пандемією COVID-19, область у “червоній зоні”.

“Маємо на меті найближчим часом заслухати повну інформацію від департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА щодо проведення вакцинації населення Львівщини та врегулювання ситуації, яка склалася у зв’язку з пандемією коронавірусу. Та провести спільне засідання в режимі ZOOM з головами профільних медичних комісій об’єднаних територіальних громад”, – наголосив Олег Дуда.

📍Відбулося засідання постійної депутатської комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівська обласна рада

🔴…

Опубліковано Олег Дуда Субота, 3 квітня 2021 р.

Коментарі

Позначки: , ,