Львівська облрада виставила на продаж дитячий санаторій у престижному районі Львова

Новини 19 Листопада, 2019 519

Директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірина Микичак повідомила, що з 2017 року через брак пацієнтів робота санаторію призупинена, а працівники переведені у вимушений простій

Львівська облрада прийняла рішення про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій» через приєднання його до КНП ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» та виставила на приватизацію будівлю санаторію у престижному районі Львова – на вул. Коновальця. Про це пише ZAXID.NET.

Директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак повідомила, що з 2017 року через брак пацієнтів робота санаторію призупинена, а працівники переведені у вимушений простій. За час простою 16 працівникам виплачено близько 3 млн грн зарплати. Після реорганізації працівників обіцяють перевести на роботу в «Охматдит».

Голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що це рішення потрібно прийняти, оскільки будівлі на Коновальця “хоче віджати Львівська міська рада”.

«Припинити комунальний заклад Львівської обласної ради «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій» (ідентифікаційний код юридичної особи 23957137, місцезнаходження: 79057, вул. Є. Коновальця, 116, м. Львів) шляхом приєднання його до комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит», – йдеться у рішенні.

Також депутати внесли зміни у перелік об’єктів спільної власності територіальних громад області, що підлягають приватизації, та виставили на приватизацію через аукціон комплекс будівель та споруд на вул. Є. Коновальця, 114, 116 у Львові, загальною площею 704,1 кв м, де розміщувався санаторій.

Коментарі

Позначки: , ,