Львівська облрада внесла зміни до Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я

Новини 01 Травня, 2021 91

Львівська облрада внесла зміни до Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я

Під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області на 2021-2025 роки.

Про це повідомив керівник фракції “Європейська Солідарність” у Львівській обласній раді Олег Дуда, пише Четверта студія.

Цим рішенням ми продовжили дію заходів з підтримки медичних працівників закладів охорони здоров’я області, які надають допомогу при COVID-19 та пройшли стаціонарне лікування з підтвердженим діагнозом захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2 з 1 січня 2021 року до дня завершення карантину і місяць після.

Це дійсно дуже важливо, адже йдеться про виплату разової фінансової допомоги в розмірі двох посадових окладів медичним працівникам КНП галузі охорони здоров’я області, що надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з COVID-19. Виплати здійснюватимуться за рахунок коштів резервного фонду обласного бюджету. Дякую колегам за підтримку моєї ініціативи. Це дійсно важливо для медичних працівників, які борються із COVID-19 ціною власного здоров’я!”, – йдеться у повідомленні.

⚠️ ВАЖЛИВЕ РІШЕННЯ!

❗Сьогодні під час засідання сесії Львівської обласної ради ми внесли зміни до Комплексної програми…

Опубліковано Олегом Дудою Вівторок, 27 квітня 2021 р.

Коментарі

Позначки: