Львівська облрада проведе сесію без журналістів

Новини 11 Березня, 2020 494

Звіт голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина ,фото 4studio

У Львівській обласній раді звертаються до журналістів та представників громадськості і просять обмежити свою присутність на завтрашньому засіданні

Депутати Львівської обласної ради проведуть пленарне засідання сесії без журналістів. Про це у Фейсбуці повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, пише Четверта студія.

Чимало запитань є від представників ЗМІ щодо завтрашньої сесії Львівська обласна рада: Інформую – після консультацій з юристами, головами депутатських фракцій груп та медиками та у зв’язку із запровадженням від завтрашнього дня в Україні карантину через загрозу коронавірусу у Львівській обласній раді прийнято рішення проводити сесію, яка має відбутися 12 березня, з низкою_обмежувальних заходів”, – йдеться у повідомленні.

У Львівській обласній раді звертаються до журналістів та представників громадськості: просимо обмежити свою присутність на завтрашньому засіданні.

“Нагадуємо, ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ, як звично, здійснюватиме онлайн трансляцію. Усю необхідну для вас інформацію ви зможете отримати з веб-сайту облради, звернувшись до працівників пресслужби (Уляна Лаврик +380986449964), які готуватимуть та розсилатимуть для ЗМІ пресрелізи, також «Перший Західний» (Ольга Цап +380504307700) зможе поділитися усім необхідним для тележурналістів відеоматеріалом”, – йдеться у повідомленні.

За результатами сесії буде підсумковий коментар на ФБ-сторінці Львівської обласної ради, звичного брифінгу за підсумками не буде;

усіх помічників депутатів, які відвідують сесії, просимо також обмежити свою присутність у сесійній залі та робочих приміщеннях і стежити за перебігом сесії через онлайн трансляцію;

кількість працівників апарату, які забезпечують роботу ради, буде зведена до мінімуму.

пленарне 12.03.2020 року засідання зробити максимально стислим у часі та за кількістю питань, працювати в режимі «без обідньої перерви» ;

усім присутнім перед пленарним засіданням буде проводитися температурний скринінг та впродовж усього часу чергуватимуть медики у відповідності до протоколу.

“Просимо з розумінням та повагою ставитися один до одного. Сподіваюсь завтра на конструктивну та плідну швидку роботу депутатського корпусу, без зайвого популізму та розповсюдження паніки. Усі заходи ми запроваджуємо задля нашої з вами безпеки і переконаний, лише за дотримання основних рекомендацій медиків ми зможемо уникнути розповсюдження небезпечної хвороби COVID-19”, – написав Ганущин.

Коментарі

Позначки: , ,