Львівська облрада проведе конкурси без конкурсу

Новини 27 Березня, 2023 479

Львівська облрада зібралась на друге пленарне засідання, фото прес-служба облради

Квітень – травень обіцяють бути активними для управлінням майном спільної власності Львівської облради, адже на вказаний час заплановане проведення відразу декількох конкурсів на призначення керівників у обласних закладах.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “Новини Львівщини”.

“Пікантною передумовою до цих конкурсів є той факт, що ще до їх оголошення окремі претенденти вже святкують свою перемогу!

Так, за нашою інформацію, новим керівником КЗ ЛОР «Роздільський дитячий будинок-інтернат» має стати Захарко Світлана Іванівна, яка на цей час виконує обов’язки керівника закладу. І така впевненість в позитивному для неї результаті конкурсу підкріплена достатніми «аргументами», але не подумайте що це про досвід! Тому найближчі місяці будуть «зоряним» часом для керівника управління майном спільної власності пана Андрія Білоуса.

Цікаво, чи відомо про це голові облради Ірині Гримак, без відома якої, як ми знаємо пан Андрій нічого не підписує. Можливо залежність Андрія Білоуса від голови ради пов’язана тим фактом, що станом на сьогодні він лише виконує обов’язки, і як наслідок призначається/звільняється вольовим рішенням пані Ірини.

То можливо б пан Андрій Білоус прозвітував про свою піврічну діяльність на посаді та активну роботу з комунальними закладами…”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,