Львівська облрада отримала відповідь на лист із США

Новини 24 Березня, 2022 707

Львівська обласна рада отримала відповідь від Офісу губернатора Тіма Волза та віцегубернатора Пеггі Фленагана штату Міннесота (США) на звернення обласної ради до міжнародних партнерів щодо надання підтримки Україні під час війни.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

У відповіді, зокрема йдеться про те, що вони засуджують російську агресію проти України та підтримують народ України, вимагаючи від своїх державних органів розірвати усі діючі контракти з російськими структурами та утриматися від укладення майбутніх договорів з російським бізнесом.

Губернатор Волз також оприлюднив двопартійну відповідь на вторгнення Росії в Україну, зобов’язавшись працювати з лідерами всіх рівнів влади, незалежно від політичної партії, щоб притягнути Росію до відповідальності.

Губернатор штату також закликав законодавчий орган Міннесоти вжити заходів відкликати державні інвестиції з російських підприємств та установ.

Заклик губернатора вилучати кошти з російських структур звучить одночасно з санкціями, запровадженими Президентом Байденом, наприклад, щодо відключення російських фінансових установ від глобальних банківських систем, заборони експорту певних технологій до ключових російських секторів, і заборони російським державним компаніям отримувати гроші на ринках США.

«Українська громада була невід’ємною частиною Міннесоти багато поколінь – це друзі, сім’я, сусіди. Губернатор Вальц і віцегубернатор Фленаган продовжуватимуть підтримувати українців та засуджують Росію за цю незаконну агресію» – наголошується у листі.

Коментарі

Позначки: ,