Львівська облрада до 31 серпня приймає матеріали на здобуття Обласної премії імені Степана Бандери

Новини 17 Квітня, 2021 219

Степан Бандера після звільнення з німецького концтабору Заксенгаузен. Осінь 1944 р. На фото автограф С.Бандери. Світлина: facebook/Українська повстанська армія

З 1 січня до 31 серпня 2021 року Львівська обласна рада приймає рекомендаційні звернення і матеріали від громадських, політичних та наукових інституцій про претендентів на здобуття Обласної премії імені Героя України Степана Бандери.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР

Премією обласної ради відзначають громадських і політичних діячів, державницькі і громадські інституції, науковців за вагомий внесок у розбудову національної української держави, доленосні громадсько-політичні рішення та науково-теоретичні напрацювання у царині державотворення.

Здобувача премії (особу чи інституцію) висувають громадські, політичні та наукові інституції з обов’язковими рекомендаціями щонайменше трьох громадських, політичних і наукових авторитетних діячів.

Присудження премії передбачається в трьох номінаціях, а саме: громадська, політична та науково-навчальна національна державотворча діяльність.

Грошова винагорода лауреата становить 20 тис грн.

З умовами конкурсу можна ознайомитися – ТУТ.

НАГАДАЄМО, минулого року Премію у номінації «Громадська діяльність» присуджено Гунді Роману Миколайовичу, у номінації «Політична діяльність» – Галущаку Михайлу Михайловичу, у номінації «Науково-навчальна національна державотворча діяльність» – Хомі Івану Ярославовичу.

Премія започаткована Львівською обласною радою у 2012 році.

Коментарі

Позначки: ,