Львівська область і депутати не підтримали Тимошенко

Новини Олег Довганик 25 Жовтня, 2018 62

Депутати Львівської обласної ради не підтримали звернення до керівництва уряду щодо необхідності зменшення ціни на газ.

Прийняття цього звернення ініціювала зокрема фракція “Батьківщина”, яка із початку пленарного дня активно піарилась та шантажувала депутатський корпус необхідністю прийняття такого звернення.

Люди Тимошенко навіть привели нечисельну кількість людей під стіни обласної ради, щоб ті потримали плакати для того, щоб їх пофотографувати та відзвітуватись у Києві перед лідером про проведену роботу.

Схоже звернення ініціювали і представники партії “Самопоміч”, які уже звично для себе бачать проблеми усіх, крім свого лідера.

Відтак, у залі намагались напрацювати компромісний проект рішення для усіх фракцій, проте члени партії “Батьківщина” покинули сесійний зал, не голосувавши за інші важливі звернення до керівництва держави.

Не голосували і “батьківщинівці” за поправки представників інших фракцій у текст звернення, оскільки там були правдива інформація про діяльність їхнього лідера за часів прем’єрства. Поправки зачитувала депутат Катерина Кеньо.

Відтак, Львівська обласна рада не прийняла звернення й не підтримала Тимошенко у її популістичному піарі щодо необхідності зниження ціни на газ. “За” проголосували тільки 35 депутатів обласної ради.

Коментарі

Позначки: , , ,