Львівська обласна рада завершує роботу у 2023 році (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 28 Грудня, 2023 68

В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод подякував депутатам за роботу

Сьогодні завершили ІІ-ге пленарне засідання ХХ позачергової сесії Львівської обласної ради. Дякую всім колегам-депутатам за конструктивну роботу та всі прийняті рішення.

Про це повідомив в о голови ЛОР Юрій Холод, пише Четверта студія.

З головного: 

👉Комунальні заклади області також мають бути доступні для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. 

Для цього спершу створимо спеціальну депутатську робочу групу, яка разом з експертами, перевірить всі вимоги щодо інклюзії в наших об’єктах комунальної власності. Опишемо потреби, рекомендації й оперативно постараємося виправити недопрацювання до кінця травня наступного року. Адже наша держава переживає складні часи, війну, тому доступність є важливою категорією, і ми мусимо бути чутливі до потреб кожного українця. 

👉Також депутати підтримали кілька важливих звернень щодо припинення блокування українсько-польського кордону, збереження автентичності та відновлення Митрополичих садів собору Святого Юра у Львові, завершення декомунізації, виправлення недоліків у роботі Укрпошти, зокрема щодо доступності послуг в селах нашої області, а також інші ініціативи депутатів.

«Зазначу, що загалом цьогоріч Львівська обласна рада провела 8 пленарних засідань, на яких прийняли десятки важливих для області рішень.

Серед пріоритетів для нас були питання підтримки військових, медицина та реабілітація, енергетична безпека та освіта. 

У переддень Нового року, хочу насамперед подякувати нашим захисникам, побажати їм міцного здоровʼя та перемоги. 

Також дякую всім головам громад, кожному жителю нашої області, які чесно і багато працюють, щоб наблизити нашу перемогу. 

І ще раз дякую за роботу кожному колезі-депутату, хто на волонтерських засадах, у складний час, крім основної роботи, знаходив час та наснагу якісно працювати на користь громад і жителів Львівщини», – наголосив Юрій Холод.

Коментарі

Позначки: ,