Львівська обласна рада затвердила присяжних Бориславського міського суду

Новини 17 Березня, 2024 79

Для потреб 8 військових формувань Львівщини обласна рада ініціювала закупівлю безпілотних літальних апаратів і засобів протидії безпілотним летальним апаратам. За словами голови комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарія Сумала, депутати проголосували за збільшення фінансового ресурсу на реалізацію в 2023 році Комплексної програми «Безпечна Львівщина» на 40 млн грн. «Ми отримали листи-запити від бригад Львівщини, які виконують бойові завдання на фронті і захищають Україну. Відтак 8 бригадам на покращення матеріально-технічного забезпечення скеруємо по 5 млн грн. Вважаємо, що ми ухвалили важливе оборонне рішення», - зауважив Назарій Сумало. Начальник Львівської ОВА має видати розпорядження про внесення змін до програми «Безпечна Львівщина» для скерування додаткових 40 млн грн на закупівлю безпілотників. На 2023 рік на реалізацію програми «Безпечна Львівщина» передбачено 139,2 млн грн.

Присяжними стали Валерій Настенко, Ігор Саган, Олег Михлик, Руслан Зелінський і Оксана Нінадовська

Під час сесії Львівської обласної ради 12 березня депутати затвердили список із 5 присяжних для Бориславського міського суду Львівської області.

Про це пише Четверта студія.

Присяжними стали Валерій Настенко, Ігор Саган, Олег Михлик, Руслан Зелінський і Оксана Нінадовська.

«Це місцеві мешканці, які зголосилися надавати допомогу правосуддю. Метою прийняття рішення є належне здійснення судочинства місцевими загальними судами Львівської області. Жодного впливу на відбір кандидатів ані комісія, ані Львівська обласна рада немає», – пояснив голова постійної комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарій Сумало.

Коментарі

Позначки: , ,