Львівська обласна рада закликала друзів України за кордоном допомоги армії та цивільному населенню нашої держави

Новини 05 Березня, 2022 157

Львівська обласна рада закликала друзів України за кордоном допомоги армії та цивільному населенню нашої держави

Львівська обласна рада звернулась до міжнародних партнерів з проханням надати підтримку Україні під час війни та з ініціативою взяти на себе роль координатора і виконавця цієї допомоги.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

“Звертаємося до всіх міжнародних партнерів і організацій, дружніх регіонів, благодійних фондів, програм міжнародної технічної допомоги з проханням надати максимально можливу підтримку Україні під час війни. Сьогодні нам, як ніколи, потрібна ваша допомога. Українська армія та територіальна оборона потребують військової амуніції та предметів військового призначення, медичні засоби, речі першої необхідності та харчі.

Сьогодні безцінним є кожен день, кожна година. Будь-яка ваша допомога стане вагомим внеском та допоможе зупинити агресора», – зазначила голова обласної ради Ірина Гримак.

Львівська обласна рада має необхідний людський та організаційний потенціал, щоб оперативно використати допомогу міжнародних партнерів та надійно доставити її військовим та потребуючим.

Підготовлені відповідні листи-звернення обласна рада скерувала до партнерів у багатьох країнах світу, у них зазначений перелік найнеобхідніших потреб української армії та громадян на даний час. Дуже сподіваємося на підтримку та допомогу дружніх до нас держав.

Листи-звернення різними мовами та перелік потреб розміщені на сайті Львівської обласної ради за посиланням.

Коментарі

Позначки: ,