Львівська обласна рада з 1 березня повертається до роботи

Новини 18 Лютого, 2022 62

Депутати Львівської облради перестали боятись коронавірусу

45 питань порядку денного

1 березня відбудеться сесія Львівської обласної ради, на якій планують розглянути ряд бюджетних та програмних питань.

Відповідне рішення ухвалила президія облради сьогодні, 18 лютого, пише Четверта студія.

Як зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, у порядку денному сесії – затвердження Бюджетного регламенту обласної ради, звіт про виконання обласного бюджету та Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за 2021 рік, а також низки обласних цільових програм.

Окрім того, на обговорення та розгляд депутатському корпусу буде представлено переліки об’єктів в рамках реалізації Програми розвитку мережі й утримання  автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху, природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, а також переліки місць облаштування спортивних майданчиків чи споруд на 2022 рік.

«Маємо досить насичений порядок денний з 45 питань. Будемо також на сесію пропонувати перелік об’єктів приватизації способом аукціону для наповнення бюджету розвитку області та ряд питань щодо ефективного управління нашими комунальними закладами», – наголосила Ірина Гримак.

Також під час сесії депутати планують заслухати  інформацію Львівської ОДА щодо санітарно-епідеміологічної ситуації на території Львівщини, проведення вакцинації та заходи реагування у зв’язку з епідемією коронавірусу та командира кадру 103 Окремої бригади територіальної оборони регіонального управління сил територіальної оборони «Захід» щодо створення та формування підрозділів сил територіальної оборони у Львівській області.

Коментарі

Позначки: ,