Львівська обласна рада проголосувала за 40 млн грн на безпілотники військовим

Новини 04 Липня, 2023 78

Для потреб 8 військових формувань Львівщини обласна рада ініціювала закупівлю безпілотних літальних апаратів і засобів протидії безпілотним летальним апаратам. За словами голови комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарія Сумала, депутати проголосували за збільшення фінансового ресурсу на реалізацію в 2023 році Комплексної програми «Безпечна Львівщина» на 40 млн грн. «Ми отримали листи-запити від бригад Львівщини, які виконують бойові завдання на фронті і захищають Україну. Відтак 8 бригадам на покращення матеріально-технічного забезпечення скеруємо по 5 млн грн. Вважаємо, що ми ухвалили важливе оборонне рішення», - зауважив Назарій Сумало. Начальник Львівської ОВА має видати розпорядження про внесення змін до програми «Безпечна Львівщина» для скерування додаткових 40 млн грн на закупівлю безпілотників. На 2023 рік на реалізацію програми «Безпечна Львівщина» передбачено 139,2 млн грн.

Для потреб 8 військових формувань Львівщини обласна рада ініціювала закупівлю безпілотних літальних апаратів і засобів протидії безпілотним летальним апаратам.

Про це пише Четверта студія.

За словами голови комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарія Сумала, депутати проголосували за збільшення фінансового ресурсу на реалізацію в 2023 році Комплексної програми «Безпечна Львівщина» на 40 млн грн.

«Ми отримали листи-запити від бригад Львівщини, які виконують бойові завдання на фронті і захищають Україну. Відтак 8 бригадам на покращення матеріально-технічного забезпечення скеруємо по 5 млн грн.

Вважаємо, що ми ухвалили важливе оборонне рішення», – зауважив Назарій Сумало.

Начальник Львівської ОВА має видати розпорядження про внесення змін до програми «Безпечна Львівщина» для скерування додаткових 40 млн грн на закупівлю безпілотників. На 2023 рік на реалізацію програми «Безпечна Львівщина» передбачено 139,2 млн грн.

Коментарі

Позначки: ,