Львівська міськрада віддала в оренду приміщення моргу на 5 років

Новини 14 Грудня, 2020 886

Фото: Leopolis.news

Львівська міська рада віддала в оренду приміщення моргу на вул. Миколайчука 9, патологоанатому, що працює в КЗ ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро».

Про це повідомляє Leopolis.news, пише “Четверта студія”.

Вартість оренди, за результатами торгів, становить 86,5 тис. гривень на місяць, або 377 гривень за один квадратний метр.

Приміщення площею 229 квадратних метрів знаходиться у будівлі патолого-анатомічного центру.

В аукціоні, котрий проводило Управління комунальної власності Львівської міської ради на майданчику Prozorro.sale, за перемогу змагались комунальне підприємство «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» та ФОП Йорданський Володимир Ігорович.

Втім, комунальне підприємство запропонувавши ціну оренди 85 тис. грн, що лише на 1,5 тис. грн від переможної пропозиції, відмовилось від подальшої участі в торгах.

Переможцем аукціону став підприємець Йорданський Володимир Ігорович з пропозицією 86,5 тис. грн за оренду приміщення на місяць, або 377 гривень за один квадратний метр.

Варто зазначити, за інформацією порталу Youcontrol, ФОП Йорданський Володимир Ігорович зареєстрований лише 6 місяців тому та займається організацією поховань і надання суміжних послуг.

Водночас, як зазначає Йорданський на своїй сторінці Facebook, він працює патологанатомом в КЗ ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро».

Зазначимо, приміщення моргу знаходиться за адресою вул. Миколайчука 9, в будівлі патолого-анатомічного центру. Площа обєкта становить 229 кв. м., зокрема приміщення першого поверху площею 197,9 кв. м., та другого поверху – 31,1 кв. м.

Стартова ціна лоту становила 31,8 тисяч гривень, а термін оренди – 5 років. Обовязковою умовою оренди було те, що приміщення повинне використовуватись для організації поховань, та надання суміжних послуг.

 

Коментарі

Позначки: , ,