Львівська міськрада не хоче відремонтувати 200 метрів дороги

Новини 22 Лютого, 2024 52

Вершина маразму: депутати підтримали електронну петицію про капітальний ремонт частини дороги по вулиці Трускавецькій

Комісія транспорту та зв’язку розглянула проєкт ухвали “Про розгляд електронної петиції “Капітальний ремонт частини дороги по вулиці Трускавецька при ЖК Ренуар (Княгині Ольги 122а)”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на інформаційний портал депутатів ЛМР.

Як йдеться у тексті петиції, відрізок дороги по вулиці Трускавецькій, всього 200 метрів відстані, довгий період знаходиться у жахливому стані, а саме суцільні вибоїни створені важким транспортом з сусідніх будівництв. Окрім того, проїзд цього відрізку часто створює затори по вулиці Княгині Ольги на виїзд до Трускавецької біля Центру зайнятості.

«Саме ремонт вулиці Трускавецької важливий тим, що це дасть можливість не навантажувати ні кільце Кульпарківська – Наукова, ні саму вулицю Наукову. Тобто, багато людей будуть їхати саме по вулиці Трускавецькій, яка зроблена з двох сторін, а посередині, біля ЖК «Ренуар» немає зовсім дороги.

Ми спробуємо дізнатися, які інвестиції, зокрема в дорогу, обіцялися попередньо забудовником. Але маємо проблему і люди звертаються з проханням знайти кошти на ремонт цього відрізку, який дасть можливість реальної розв’язки по вулиці Трускавецькій», – розповів голова комісії транспорту та зв’язку, депутат Ігор Зінкевич.

В подальшому проєкт ухвали будуть розглянути депутати на найближчій сесії Львівської міської ради.

Коментарі

Позначки: , , ,