Львівська міськрада купує для комунальників вживану техніку без гарантії (ВІДЕО)

Новини 16 Квітня, 2021 1 218

Львівська міськрада купує для комунальників вживану техніку без гарантії

Львівська міськрада купує для комунальників вживану техніку без гарантії.

Про це у Фейсбуці повідомляє Kärcher Professional, пише Четверта студія.

“На днях до мережі потрапило відео з несправним вуличним порохотягом Kärcher, який забруднював автомобілі та фасади будинків Львова пилом. Фахівці нашої компанії уважно проаналізували ситуацію і дійшли висновку, що машина працювала з не працюючою системою збирання та зв’язування пилу, що є порушенням правил експлуатації.

Важливо зазначити, що модель цього пилососу вже понад два роки як знята з виробництва і не доступна для продажу в Україні. Тож виробник не виключає, що машина була придбана на ринку вживаної техніки без необхідного сервісного супроводу.

На жаль, підрядна організація, що виконувала прибирання вулиць Львова, не звернулася до українського представництва Kärcher за консультацією щодо особливостей використання обладнання. Відповідно техніка не пройшла процедуру введення в експлуатацію, а оператори компанії-підрядника – підготовку та навчання щодо користування пристроєм. Однак ми не змогли залишитися осторонь і вийшли з ініціативою провести навчання, а за необхідності і надати рекомендації з ремонту техніки.

Компанія Kärcher щиро сподівається на якнайшвидше відновлення ефективного прибирання вулиць у чарівному місті Лева! Адже Львів як один з головних туристичних напрямків України має завжди бути прикладом для інших українських міст, особливо у питаннях чистоти”, – йдеться у повідомленні.

На днях до мережі потрапило відео з несправним вуличним порохотягом Kärcher, який забруднював автомобілі та фасади…

Опубліковано Kärcher Professional Середа, 14 квітня 2021 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,