Львівська міськрада ігнорує рішення громадських слухань щодо ремонту вулиці Степана Бандери

Новини 27 Вересня, 2020 555

Після ремонту на вулиці Степана Бандери залишиться дві смуги для руху транспорту, фото 4studio

Учасники громадських слухань висловили категоричну позицію щодо збереження чотирьох смуг для руху транспорту, щоб громадський транспорт та приватні автомобілі не повзли вулицею за трамваями, які дуже часто ламаються. Натомість представників Львівської міської ради обурило таке рішення громадських слухань

Львівська міськрада ігнорує рішення громадських слухань щодо ремонту вулиці Степана Бандери. 

Про це у Фейсбуці повідомила Народна дія Львів, пише Четверта студія.

“Не дамо знищити бруківку на вулиці Бандери! У 2017 році на громадських слуханнях львів’яни сказали своє рішуче “ні” знищенню бруківки і однозначне “так” її збереженню.
Рішення громадських слухань ігноруються. Виглядає на те, що запланований масштабний ремонт Бандери призведе до втрати автентичного покриття вулиці після завершення ремонту. Вимагаємо чиновників прийти на збори громади, представити проектну документацію і передбачити збереження бруківки!”, – йдеться у повідомленні.

29 вересня 2020 року будуть проводитися збори жителів вулиці Бандери та прилеглих вулиць у місті Львові по питанню ремонту вулиці Бандери.

Місце проведення – на розі вулиць Бандери – Карпінського. Закликаємо всіх прийти на захист брукованого покриття вулиці та збереження історичного ареалу. Початок о 18.00.

Нагадаємо, радник мера Львова назвав мешканців вулиці Бандери агресивним середовищем.

Не дамо знищити бруківку на вулиці Бандери!У 2017 році на громадських слуханнях львів'яни сказали своє рішуче "ні"…

Опубліковано Народна Дія Львів Четвер, 24 вересня 2020 р.

Під час громадських слухань депутат Львівської міськради від “Самопомочі”, радник мера Садового Олег Шмід заявив, що “не звик виступати у таких агресивних середовищах”.

Крім того, він додав, що “ми не будемо робити такого проекту, за який ви щойно проголосували”.

Учасники громадських слухань висловили категоричну позицію щодо збереження чотирьох смуг для руху транспорту, щоб громадський транспорт та приватні автомобілі не повзли вулицею за трамваями, які дуже часто ламаються.

Натомість представників Львівської міської ради обурило таке рішення громадських слухань.

У коментарях у спільноті «Варті-1» працівники мерії пишуть про те, що мешканці висловились за збереження бруківки на вулиці.

«Вони ще й хочуть, щоб після ремонту була покладена та сама бруківка, яка є зараз», – пише колишній працівник управління транспорту Сергій Журбенко.

Така позиція міста щонайменше дивує.

Коментарі

Позначки: , ,