Львівська міська рада проведе пленарне засідання 30 червня

Новини 23 Червня, 2022 243

Львівська міська рада. Фото ілюстративне. Джерело: Еспресо.TV

Пленарне засідання сесії міськради відкриє депутатка Наталія Шелестак

Депутати Львівської міської ради оголосили про скликання пленарного засідання чергової сесії Львівської міської ради 30 червня.

Про це Варіантам повідомив депутат Львівської міської ради Євген Кузик, пише “Четверта студія”.

“1. Скликаємо сесію Львівської міської ради на 30 червня 2022 року.

2. Порядок денний сесії Львівської міської ради сформувати на колегії 29 червня.

3. Доручаємо депутату Львівської міської ради Шелестак Наталії Володимирівні провести колегію та відкрити сесію Львівської міської ради.

4. Інформувати депутатів Львівської міської ради та посадових осіб місцевого самоврядування про дату та час проведення засідання міської ради.

5. Департамент “Секретаріат ради” зобов’язати забезпечити проведення  колегії та сесії Львівської міської ради та розмістити відповідні оголошення на офіційному сайті Львівської міської ради” – сказано у повідомлені, яке депутати Львівської міськради скерували на ім’я директора департаменту “Секретаріат ради” Марти Рудницької.

Депутати у повідомлені нагадали, що 12 квітня вони офіційно звернулись до міського голови Андрія Садового з вимогою щодо скликання сесії Львівської міської ради, який мав скликати сесію у термін до 26 квітня. Однак міський голова проігнорував звернення депутатів Львівської міської ради.

Коментарі

Позначки: