Львівська міська рада просить Шмигаля відновити роботу перукарень з 12 травня та дозволити відвідувати парки

Новини 29 Квітня, 2020 3 470

Львів на карантині, фото 4studio

Мерія прийняла рішення відновити роботу агропродовольчих ринків із моменту публікації відповідної постанови Кабміну та з чітким дотриманням вимог головного державного санлікаря

Львівська міська рада проситиме уряд відновити роботу закладів харчування у частині літніх майданчиків та обслуговування на виніс із 12 травня.

Таке рішення прийняли сьогодні, 29 квітня, на міському штабі та міській комісії ТЕБ і НС Львівської міської ради. Про це пише телеграм-канал ЛМР, інформує Четверта студія.

“Головні рішення міського штабу та міської комісії з питань ТЕБ і НС:

– відновити роботу агропродовольчих ринків із моменту публікації відповідної постанови Кабміну та з чітким дотриманням вимог головного державного санлікаря; керівники ринків повинні подати в мерію в електронному вигляді гарантійні листи про дотримання вимог”, – йдеться у повідомленні.

Також прийнято рішення звернутись до уряду з проханням дозволити:

– роботу закладів харчування у частині літніх майданчиків та обслуговування на виніс із 12 травня (за протоколом);
–  роботу частини установ, закладів та підприємств (майстерень з ремонту годинників, одягу й взуття та продажу галантареї, перукарень, магазинів будматеріалів, магазинів господарських товарів, книгарень, квіткових магазинів, магазинів канцелярських товарів, фотосалонів, магазинів побутової техніки, автокінотеатрів, магазинів з продажу засобів зв’язку, роздрібної торгівлі текстильними товарами в спеціалізованих магазинах) із 12 травня;
– відвідувати парки, лісопарки і сквери, а також спортивні майданчики для індивідуальних занять за окремим рішенням Кабміну.

Коментарі

Позначки: , , ,