Львівська лікарня отримала ще один сучасний ангіограф

Новини 25 Грудня, 2022 90

Завдяки фонду We Help Ukrainians, М. та Д. Харту, у Першому медичному об’єднанні Львова з’явився ще один ангіограф. Artis Zee від Siemens – висококласний апарат, створений для інтервенційних втручань із високою якістю візуалізації.

Про це пише Четверта студія.

«З допомогою цього ангіографа наші спеціалісти можуть пролікувати та врятувати ще більше пацієнтів, що поступають із невідкладними станами – тобто з гострими інфарктами, інсультами й іншими серцевими чи судинно-мозковими патологіями», – наголошують лікарі.

Зазначимо, що раніше від благодійників дитяча лікарня святого Миколая отримала апарат комп’ютерної томографії, і зараз триває процес його монтування.

Медики Першого ТМО Львова щиро вдячні доброчинцям за постійну підтримку та внесок у розвиток медичних закладів у час війни.

До слова, ангіограф – це апарат, що дає змогу не лише проводити високоточну діагностику судин різного діаметру, але й дозволяє виконувати безпосередні втручання у випадку тромбозу чи розриву судин, інсульту чи інфаркту.

Нагадаємо, у Першому медоб’єднанні Львова створюють Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ. Завдяки цьому вже зараз медики лікують, протезують та реабілітують українців в Україні. З кожною людиною у центрі працює мультидисциплінарна команда, яка надає хірургічну, фізичну, психологічну та психосоціальну професійну допомогу. Завдяки підтримці донорів, уже відкрили протезну майстерню та встановили перші біонічні протези.

Коментарі

Позначки: , ,