Львівська лікарня “Охматдит” отримала 12 ліжечок для новонароджених (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 06 Серпня, 2018 828

У п’ятницю, 3 cерпня, волонтери “Народної Самооборони” Львівщини передали в дитячу лікарню “Охматдит” 12 дитячих ліжечок з Німеччини.

Пошуком потрібного медичного обладнання займались німецькі волонтери. Одним з них є засновник та голова управління благодійної організації “HOPE- wehelpchildren” – Вольфганг Понто.

“У 2015 році я вперше приїхав до Львова на футбольний матч, в якому брали участь мої співвітчизники. Також я познайомився зі представниками деяких львівських лікарень і побачив у якому стані перебувають дитячі відділення. Тоді я й вирішив допомагати саме львівським хворим діткам.
Бо діти – майбутнє держави. Вони ні в чому не винні і повинні отримувати належну допомогу. Коли я повернувся на батьківщину – заснував благодійний фонд і вже протягом трьох років допомагаю різним львівським медичним закладам. Зокрема, сьогодні мій сороковий візит до Львова. Ці ліжечка-подарунок від лікарні мого рідного міста. Працівники цього закладу вважають українських партнерів надійними людьми”, – зазначив благодійник.

Головний лікар “Охматдиту” Мар’яна Возниця додала:

“Оновлення матеріально-технічної бази-це завжди найпроблемніше, найкоштовніше і водночас найважливіше питання у всіх лікарнях. Ці 12 ліжечок ми розділимо на три відділення: раннього дитинства (для діток від 0 до 3 років), двох хірургічних і відділення інтенсивної терапії. Будь-яке оновлення, особливо по меблях – це велика радість, бо це безпека наших маленьких пацієнтів. Це покращення самого лікувального процесу”.

Окрім “Охматдиту” медичне обладнання також отримамали  Західний український дитячий спеціалізований медичний центр та Комунальна восьма міська клінічна лікарня.

Коментарі

Позначки: , , , , ,