Львівська депутатка Оксана Маруняк просить продовжити курсування маршруток до 00:00 ночі

Новини 08 Липня, 2021 527

Оксана Маруняк

Сьогодні, 8 липня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати проголосували звернення до керівника управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ореста Олеськіва. Депутатка Оксана Маруняк у зверненні просить продовжити графік курсування громадського транспорту у Львові до опівночі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на фракцію ЄС.

На її думку, карантинні обмеження у графіку курсування громадського транспорту зараз можна скасувати.

“Під час посиленого карантину у Львові скоротили тривалість курсування громадського транспорту. Маршрутки почали їздити до 21:00 вечора, а не до 23:00, як було до пандемії.

Але зараз хвилі захворювань пішли на спад, люди повернулися до більш-менш нормального життя.

Однак громадський транспорт у Львові досі нерідко припиняє курсувати о 21:00 вечора, маршрутки просто сходять зі своїх маршрутів. Це видно в системі, яка отримує дані з GPS-трекерів в автобусах.

Пасажирам доводиться йти пішки чи викликати таксі додому. Це проблема і для мешканців Львова, які доїжджають на роботу з навколишніх сіл. Люди змушені годинами чекати на транспорт, який вже давно зійшов з маршруту”, – розповіла Оксана Маруняк.

Вона додала, що недавно зросла вартість проїзду в громадському транспорті до 10 гривень. Проте не змінилися ні умови, ні графіки курсування маршрутів.

Депутатка Маруняк попросила у керівника управління транспорту вирішити проблему і продовжити графік курсування громадського транспорту у Львові до опівночі.

Коментарі

Позначки: ,