Львівська блогерка переконала італійського виробника відмовитись від російської реклами

Новини 14 Серпня, 2023 657

А також передала військовому шпиталю п’ять ексклюзивних інвалідних візочків

Львівська блогерка Катерина Луцишин ще у березні 2023 року помітила, що відому італійську компанію-виробника ексклюзивних інвалідних візочків “ARIA WHEELS” рекламує російська пропутінська блогерка Чаадаєва.

Про це пише Четверта студія.

Катерина висвітлила цю інформацію у своєму блозі та звернулась до компанії стосовно цього питання. ARIA WHEELS одразу відгукнулись на пропозицію Катерини та припинили співпрацю з росіянкою. Але історія на цьому не завершилась. Італійська компанія також передала 5 дороговартісних інвалідних візочків, які було скеровано на допомогу постраждалим від війни і передано блогерці.

За сприяння спільноти українців в Італії “OVD POKROVA” та ГО “Міжнародна Асоціація Мистців» Катерина Луцишин особисто доставила їх з італійської фабрики у місті Віченца до Києва та передала цінний вантаж у центральний військовий шпиталь ДПСУ. Тепер візки слугуватимуть у реабілітації поранених бійців та жертв російської агресії. Вартість одного візочка компанії ARIA WHEELS становить близько трьох тисяч євро, тож не кожен госпіталь міг би собі довзволити закупівлю такого дороговартісного обладнання.

«Не всі в Європі докорінно в курсі війни в Україні. І це не їх вина. Але є прямий обов’язок кожного з нас виявляти співпрацю европейських чи світових компаній з представниками країни-агресора та переконувати відмовитись від неї. Навіть одне повідомлення в соцмережах, один лист чи коментар може змітини ситуацію і повернути її у бік інтересів України», – зазначила блогерка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений (@katyaa_lu)

Довідково:

Катерина Луцишин – популярний Львівський інфлюенсер, родом зі Славська, з шестирічним професійним досвідом ведення блогу, з перших днів війни не покидала Україну і через свій блог доносила об’єктивну інформацію про війну.

Просувала петиції, збори коштів, за її інформаційної підтримки було зібрано десятки тисяч грн, на допомогу ЗСУ та жертвам війни (востаннє передано 11 600 грн на ліквідацію наслідків ракетного удару по Львову на Стрийській).

Активно відстоює українську мову та є поборником всього російського в інформаційному просторі України та світу. Одружена, має двох доньок.

Коментарі

Позначки: ,