Львівщині загрожував ракетний удар з території Білорусі

Новини 18 Грудня, 2022 54

Фото ілюстративне

У суботу, 17 грудня, у Львівській області була загроза ракетних ударів з літаків МіГ-31 з території Білорусі. Небезпека не справдилась

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише Четверта студія.

“Мали одне сповіщення про повітряну тривогу – 17 грудня об 11:25.  Була загроза ракетних ударів з літаків МіГ-31 з території Білорусі. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно”, – йдеться в повідомленні.

Ситуація з електропостачанням на Львівщині залишається складною. Після дев’ятого масованого ракетного удару по території України доведена потужність для області удвічі менша, ніж потрібно.

“У багатьох людей виникають запитання та претензії, чому на Львівщині проблеми з електроенергією, якщо під час масованого ракетного удару наші об’єкти не постраждали. Нагадую, енергосистема нашої держави єдина. Ситуація в інших областях впливає і на нашу. Енергетики працюють цілодобово, ризикуючи життям, щоб повернути світло у домівки кожного. Маємо бути єдині, щоб перемогти”, – наголошує очільник області.

Водночас двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 102 людини, одним автобусом – 54 ВПО. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 513 осіб.

Коментарі

Позначки: , , ,