Львівщина зустріла тіло захисника України (ФОТО)

Новини 22 Жовтня, 2022 310

Найкращі з кращих падають від куль, грудьми своїми землю прикривають. Сумним набатом в селах і містах звучать слова: «Герої не вмирають»

Сьогодні живим коридором слави з лампадками й українською символікою у Бориславській громаді зустріли загиблого Героя Богдана Перескокова, який віддав своє життя, захищаючи Україну від ворога. Сльози, розпач, біль та смуток – те, що було в очах кожного, хто прийшов зустріти Героя.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Бориславську міську раду.

Ще у 2014 році чоловік за покликом серця став на захист України, а в перші дні повномасштабного вторгнення знову пішов мужньо боронити кордони Батьківщини. 12 вересня Богдан Перескоков пропав безвісти на Херсонському напрямку.

🙏У капличці за Героєм відслужили поминальну панахиду та парастас і помолилися за упокій його душі. Щирі співчуття рідним та близьким! Тепер Богдан назавжди буде наймогутнішим янголом-охоронцем для своєї сім’ї, для маленького синочка. Герой захищатиме всю Україну з небес!

🇺🇦 Вічна пам’ять Герою!

Чин похорону відбудеться завтра, 23 жовтня, о 13:00. Просимо громаду помолитись за упокій душі полеглого Героя. Поховають Героя на кладовищі у с. Ясениця-Сільна.

Коментарі

Позначки: