Львівщина відзначила 115-ту річницю від дня народження Степана Бандери (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 02 Січня, 2024 90

Степан Бандера – це борець за волю та незалежність України. Він – великий українець, провідник української нації

Депутати Львівської обласної ради Ярослав Гасяк, Михайло Гичка, Сергій Дзядик, Ростислав Добош, Олег Дуда, Звенислава Мамчур, Юрій Раделицький, Павло Ткачук, Роман Филипів, Святослав Шеремета, Тарас Чолій, народні депутати, військові, ветерани УПА, громадськість взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення 115-ї річниці з дня народження Героя України – Степана Бандери.

Про це пише Четверта студія.

Присутні поклали квіти до пам’ятника Степану Бандері у Львові, виконали Державний Гімн України та спільно помолилися за нашу державу.

«Степан Бандера – це борець за волю та незалежність України. Він – великий українець, провідник української нації, людина, яка усе своє життя присвятила боротьбі за Україну, за її незалежність і соборність.

Із самого дитинства Степан Бандера готував себе до боротьби, готувався бути лідером і провідником. Готував себе навіть до катувань, проводячи над собою випробування на міцність сили і духу. Справжній Герой України, який загинув за майбутнє нашої держави…», – зауважив голова комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції Львівської обласної ради Святослав Шеремета.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , , , , , , ,