Львівщина увійшла до ТОП-5 регіонів, які виборці обирали для себе новим місцем для голосування

Новини 18 Квітня, 2019 155

Ілюстрація: ГМ ОПОРА

23 тисячі виборців перед другим туром виборів змінили місце голосування на Львівську область.

За даними Державного реєстру виборців, 23020 громадян перед другим туром виборів змінили місце голосування на Львівську область. Перед першим туром змінили місце голосування, обравши виборчу дільницю в межах Львівщини, 20916 виборців.

Про це повідомили у Львівському представництві ГМ “ОПОРА».

Як зазначається, змінили місце голосування на Львівську область 23020 виборців — на 2104 більше ніж перед першим туром. Більше половини таких виборців (10534 особи) —  це мешканці Львівщини, які змінили місце голосування на іншу дільницю в межах свого регіону. До п’ятірки регіонів та міст з найбільшою кількістю мешканців, які вирішили проголосувати у Львівській області також увійшли Донеччина (1327 виборців), Дніпропетровщина (948 виборців), місто Київ (885 виборців) та  Івано-Франківщина (884 виборців).  Окрім того,   Львівська область увійшла до ТОП-5 регіонів України, які виборці обирали для себе новим місцем для голосування.

Примітно, що перед першим туром простежувалась та сама тенденція. Найбільше виборців, котрі змінили місце голосування на дільницю в межах Львівщини,  мали виборчу адресу у Львівській, Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській області та місті Києві.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,