Новини

Львівщина – у п’ятірці лідерів за показниками фінансового здоров’я

Такі дані – відповідно до рейтингу Міжнародного центру перспективних досліджень.

Основними причинами зростання надходжень до центральних місцевих бюджетів є активізація підприємств та активізація імпортно-експортних операцій, деяким чином вплинули інфляційні процеси в країні, зростання обмінного курсу, який позитивно вплинув на надходження до бюджету в гривневому еквіваленті, і в тому числі зростання мінімальної заробітної плати.

“Щодо рейтингу областей, то на першому місці у нас Запорізька область – 7,3, потім йде Черкаська область – 7,2, Волинська область – 7,1, Тернопільська область – 7 та Львівська область – 6,9. Серед областей з найгіршим фінансовим станом: Рівненська – 2,1, Дніпропетровська – 3,9, Луганська – 4, Донецька – 4,6 та Вінницька – 4,8 області. У 2016 році найкращу динаміку продемонстрували Львівська, Чернівецька та Тернопільська області”, – йдеться у повідомленні центру.

Додамо, фінансове здоров’я, чи, як ще його називають, фінансове становище – це підсумковий показник, який дозволяє виміряти фінансовий стан міста чи регіону і порівняти його з ситуацією в інших муніципалітетах чи з середнім значенням по країні.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

12 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

13 години тому