Львівщина розпочинає опалювальний сезон

Новини 17 Жовтня, 2023 67

Відзавтра у Львові завершується опалювальний сезон

Зважаючи на зниження температури повітря, начальник Львівської ОВА підписав сьогодні відповідне рекомендаційне розпорядження

На Львівщині стартує опалювальний сезон

Зважаючи на зниження температури повітря, підписав сьогодні відповідне рекомендаційне розпорядження як очільник Львівської ОВА.

Про це пише Четверта студія з посиланням на голову ЛОВА Максима Козицького.

Щоб підготуватись до цього опалювального сезону, в області виконали підготовчі роботи, зокрема замінили котли, створили запаси вугілля та деревини, підготували до експлуатації в зимовий період багатоквартирні житлові будинки, котельні і теплові мережі.

«Зауважу, що рішення про початок опалювального сезону ухвалюють органи місцевого самоврядування, опираючись на середньодобову температуру повітря. Вона повинна не перевищувати +8°С упродовж трьох діб.

✔️Рішення про початок опалювального сезону уже прийняли Львівська, Жовківська, Куликівська, Пустомитівська, Трускавецька, Східницька, Великомостівська, Лопатинська, Добротвірська, Сокальська, Гніздичівська, Жидачівська, Журавненська, Козівська, Миколаївська, Моршинська, Сколівська, Стрийська, Бісковицька, Ралівська, Хирівська, Рудківська, Івано-Франківська, Мостиська, Судововишнянська та Яворівська громади. 

Теплопостачальні організації подають тепло до будинків. Якщо тепло відсутнє, слід звернутись до балансоутримувача будинку», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,