Львівщина прощається із захисниками України (ФОТО)

Новини 27 Липня, 2023 236

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Сьогодні на Львівщині прощаються із захисниками:

🕯️Роман Ляховський
Житель села Діброва, Стрийської громади. Стрілець, солдат Стрийської ТрО Збройних Сил України. З перших днів повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Загинув від осколкового поранення під час бойового завдання на Луганщині.

🕯️Михайло Шийка
Житель міста Великі Мости. Службу проходив в частині А2573. Загинув 22 липня у боях проти російського ворога біля населеного пункту Водяне Харківської області. У воїна залишились батьки, дружина ти діти.

🕯️Андрій Семчук
Житель міста Червонограда. Службу проходив в військовій частині 9938 Державної прикордонної служби України. Загинув 22 липня у боях проти російських окупантів.

🕯️Тарас Берещак
Житель села Вороців, Івано-Франківської громади. Військовослужбовець, старший стрілець. Загинув 22 липня у боях з російськими окупантами. У воїна залишились батьки, бабуся та сестра.

🕯️Максим Шульга
Львівʼянин. У 2001-2002 роках проходив службу у лавах тогочасних внутрішніх військ МВС України, був командиром інженерно-технічного взводу окремої інженерно-саперної роти. У перший день повномасштабного вторгнення рф добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіальної обʼєднання Національної гвардії України. У воїна залишилися мама, дружина, двоє дітей, сестра та брат.

Вічна памʼять нашим захисникам🕯️

Коментарі

Позначки: