Львівщина прощається із трьома захисниками (ФОТО)

Новини 30 Листопада, 2023 71

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️Тарас Покора 

Львів’янин. Із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до Збройних Сил України. Виконував бойові завдання спершу у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, згодом боронив державу на позиції командира протитанкового взводу у лавах 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув Захисник 23 листопада 2023 року. У нього залишилася дружина, троє дітей, батьки та сестра.

🕯️ Кирило Брюханов 

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 25 листопада 2023 року. У Захисника залишилася дружина, четверо дітей, онука, батьки, брат та велика родина.

🕯️ Предеус Ігор  

Уродженець села Новоселівка Запорізької області. З 2014 року захищав територіальну цілісність України в зоні АТО. З 2017 року мешкав у Дрогобичі. А 25 лютого 2022 року знову долучився до лав захисників України. 29 серпня 2022 року зв’язок із воїном обірвався. Далі – тривалі пошуки та з’ясування інформації. Тіло військового повернули під час обміну тілами загиблих захисників «Азовсталі». Загинув Герой 1 вересня 2022 року. У нього залишилися батьки, брат, син та донька.

Вічна пам’ять усім героям!🙏🏻

Коментарі

Позначки: