Львівщина прощається із трьома захисниками

Новини 16 Листопада, 2023 117

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️ Юрій Яструб 

Львів’янин. Після початку повномасштабного вторгнення рф вступив до лав 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Сухопутних військ ЗСУ. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на південному напрямку. Загинув 10 листопада 2023 року. У воїна залишилися мама, дружина, четверо дітей, сестра, хрещений син із дружиною та племінники.

🕯️ Олег Френцер 

Уродженець села Новий Милятин Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави на південному напрямку. Загинув 5 листопада 2023 року. У воїна залишилися батьки, тітка, дядько, двоюрідна сестра і двоюрідний брат, що зараз бореться з окупантами на передовій.

🕯️ Ігор Фурта

Житель села Великий Дорошів Куликівської громади. Від початку повномасштабного вторгнення став на захист України, служив у військовій частині А 2802 Помер від поранень 9 листопада 2023 року у Миколаївській обласній клінічній лікарні. В захисника залишились батьки, дружина і син.

Вічна памʼять усім героям!🙏

Коментарі

Позначки: