Львівщина прощається із пʼятьма захисниками

Новини 12 Жовтня, 2023 136

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️ Руслан Мазепа

Житель смт Великий Любінь Львівського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був молодшим сержантом Національної гвардії України. Загинув 5 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного  пункту Вербове Пологівського району Запорізької області в результаті стрілецького бою та мінометного обстрілу противником. У захисника залишились мама, дружина, донька, син та внук

🕯️ Максим Зіневич 

Уродженець селища Марківка Луганської області. Впродовж 2015-2019 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. У перший день повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну, виконував бойові завдання у складі 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Після переїзду до Львівської області, у лютому 2023 року вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони ЗСУ та боронив державу на території Харківської області. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. У Максима Зіневича залишилися батьки, дружина, двоє дітей та двоє братів.

🕯️ Михайло Плетеницький

Мешканець Добромильської територіальної громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був командиром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7371. Загинув 4 жовтня в районі населеного пункту Кислівка Куп’янського району Харківської області.

🕯️ Віталій Вовк

Мешканець Хирівської територіальної громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був молодшим сержантом, бойовим медиком військової частини А7371. Загинув 4 жовтня в районі населеного пункту Кислівка Куп’янського району Харківської області.

🕯️ Микола Петрів 

Проживав у селі Долішній Лужок Дрогобицької громади. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі добровольцем став на захист України та вже з травня 2022 року воював на передових позиціях фронту. Доєднався до складу 2 стрілецької роти 67 окремого батальйону 103 окремої бригади ЗСУ, ВЧ А-7079.  9 жовтня Микола потрапив під ворожий обстріл на Куп’янському напрямку та внаслідок отриманих травм загинув.  У воїна залишились мати, дружина, троє дітей, брат та внуки.

Вічна пам‘ять захисникам!🙏

Коментарі

Позначки: