Львівщина прощається із двома захисниками

Новини 08 Листопада, 2023 192

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️ Володимир Пастущин

Житель села Тучне Перемишлянської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Воїн був розвідником 3 розвідувального відділення розвідувального взводу 2 механізованого батальйону військової частини А4447. Загинув 31 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботинне Запорізької області в результаті артилерійського та мінометного обстрілів. У захисника залишились  мама, дружина, донька, брати і сестри.

🕯️ Богдан Машкара 

Уродженець села Юшківці Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямку у складі 704-го окремого полку радіаційного, хімічного, біологічного захисту Сухопутних військ ЗСУ. За особисту мужність воїна нагородили численними відзнаками: медаллю «За військову службу Україні», почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Кращий сержант Збройних Сил України» та відзнакою Президента України «За оборону України». У захисника залишилися батьки, дружина, донька, син, сестра, племінники та хрещений син.

Вічна памʼять усім героям!🙏

Коментарі

Позначки: