Львівщина прощається із двома захисниками

Новини 06 Листопада, 2023 82

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️ Юрій Кінаш («Вікінг») 

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Під час проходження служби здобув звання «лейтенант». За особисту мужність воїна нагородили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «За досягнення у військовій службі» I-го ступеня. У Юрія Кінаша залишилися батьки, вітчим, сестра, племінниця та кохана дівчина.

🕯️ Олег Пилюк

Мешканець міста Червоноград Львівської області. Брав участь у бойових діях у 2014-2016 роках, а в серпні 2021 року, підписавши контракт з 24 окремою механізованою бригадою імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ, знову  пішов на захист Батьківщини. Був головним сержантом. Проходив службу у в/ч 0998. Загинув 20 березня 2022 року в місті Попасна, що на Луганщині. 

Вічна памʼять усім героям!🙏

Коментарі

Позначки: