Львівщина прощається із 10 захисниками

Новини 08 Вересня, 2023 3 309

Вічная пам’ять

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️ Володимир Зінько

Житель міста Белз Червоноградського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був штаб-сержантом, командиром З-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-го стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону військової частини А0998. Загинув під час мінометного обстрілу 28 серпня 2023 року. У захисника залишились батьки, брат та діти.

🕯️ Віталій Павлюченко

Житель села Ясениця Самбірського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був старшим стрілецем-оператором 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А1302. Загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

🕯️ Олег Федотов

Жителя міста Самбір Львівської області. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був водієм-електриком взводу безпілотних авіаційних комплексів батареї управління та артилерійської розвідки військової частини А1556, старшим солдатом. Загинув 12 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання у Маріуполі.

🕯️ Роман Цепух

Проживав у селі Підгірці Золочівського району. Став на захист України від окупанта у жовтні 2022 року. Був рядовим кулеметного взводу. Загинув під час мінометного обстрілу на Донеччині.

🕯️ Петро Білокур

Мешканець села Гірське Стрийського району. З 2014 року захищав рідну землю від російського окупанта. Після початку повномасштабного російського вторгнення боєць знову став на захист країни. Помер від важкої хвороби.

🕯️ Дмитро Голованов

Народився у Стрию Львівської області. Із початком повномасштабного російського вторгнення повернувся з-за кордоном і вступив у лави ЗСУ. Був солдатом, водієм розвідувального взводу. За його бажанням захисника перевели у розвідку. Загинув у районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

🕯️ Давид Буков

Уродженець села Концово Закарпатської області. Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, добровільно став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 63-ї окремої механізованої бригади, а згодом – у складі військової частини А7788. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками.

🕯️ Сергій Кузьма

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів. Спершу виконував завдання у складі батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів». Згодом боронив державу у лавах 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого Державної прикордонної служби України. Загинув, рятуючи своїх побратимів від ворога. У Сергія Кузьми залишилися батьки, донька та цивільна дружина.

🕯️ Андрій Грушка

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини. Спочатку проходив військову службу у складі 10-го окремого стрілецького батальйону, згодом боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ. У Андрія Грушки залишилися дружина, дві доньки, зять та сестра.

🕯️ Олег Грабовський

Житель смт Гніздичів Стрийського району. Став на захист України від російського ворога ще в 2016 році. Воював на Бахмутському напрямку. У захисника залишилися батьки, сестра та неповнолітній син.

Вічна пам‘ять захисникам!

Коментарі

Позначки: