Львівщина має стати безпечною і для наших мешканців, і для гостей, – Ірина Гримак

Новини 09 Січня, 2021 177

Львівщина має реально стати безпечною і для наших мешканців, і для гостей, – Ірина Гримак

Нова профільна програма «Безпечна Львівщина» має бути доповнена окремими напрямками, зокрема щодо цивільного захисту населення, територіальної оборони, відеоспостереження та інтернет-безпеки.

На цьому наголосила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак 5 січня під час попередніх слухань проєктів цільових програм в обласній раді, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР.

За словами Ірини Гримак, при формуванні програми потрібно врахувати усі галузі, де існує загроза життю чи здоров`ю людини. Програма має діяти мінімум до 2025 року і кожного року у депутатів обласної ради і мешканців області має бути розуміння, що заходи програми реагують на виклики сьогодення.

«Ми формуємо профільну програму «Безпечна Львівщина», в якій має бути окремо питання територіальної оборони, у тому числі і військових формувань. Ми маємо говорити про відеоспостереження, у тому числі на дорогах, про безпеку в навчальних закладах, лікарнях, про інтернет-безпеку та інше. Закликаю звернути увагу на галузь цивільного захисту у цілому і проаналізувати її проблематику. Прошу комплексно прописати в програмному документі всі напрямки, які включають в себе контекст «Безпечна Львівщина»», – наголосила Ірина Гримак.

Коментарі

Позначки: ,