Львівщина і надалі залишається в опозиції до Зеленського, – Ганущин

Новини 22 Квітня, 2020 1 369

Олександр Ганущин Фото: ФБ

Львівщина і надалі залишається в опозиції до Володимира Зеленського,  бо анітрохи не змінилося ставлення до хибних спроб «домовитися десь посередині» у зовнішній політиці.

Як пише “Четверта студія”, про це написав на своїй сторінці у ФБ голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, коментуючи “повзучий ригівський реванш та наступ на волонтерів і майданівців”.

“Чому Львівщина і надалі залишається в опозиції до Володимира Зеленського? Бо анітрохи не змінилося ставлення до хибних спроб «домовитися десь посередині» у зовнішній політиці. У внутрішніх державних справах – повзучий ригівський реванш та наступ на волонтерів і майданівців зовсім не додає Президенту Зеленському. Щеплення проти популізму, набуте близькістю до Європи, за рік що минув теж виправдало себе. Бо чомусь не обіцянки у вигляді усіляких там «кінців епох», а лише важка праця помножена на професійність змінює світ навколо”, – зазначив Ганущин.

Він наголошує, що пандемія коронавірусу кинула виклик усім владам світу однаково. І саме успішність боротьби з нею, її наслідками для економіки будуть вирішальним маркером у ставленні до Президента Зеленського.

“І не лише на Львівщині, а й у всіх регіонах країни, що і доведуть майбутні місцеві вибори. Не допоможуть навіть усілякі експерименти з виборчим законодавством, які зараз відчайдушно генеруються командою Президента. Тому для мешканців Львівщини – все що ми мали за рік з Президентом Зеленським украй «вигідно» контрастує з епохою Президента Порошенка. #за_вибір_не_соромно”, – переконаний Ганущин.

Чому Львівщина і надалі залишається в опозиції до Володимира Зеленського?Бо анітрохи не змінилося ставлення до хибних…

Опубліковано Олександром Ганущиним Середа, 22 квітня 2020 р.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин майже рік тому заявив, що Львівщина 100% залишається в опозиції до Зеленського. Ці слова Ганущина стали майже пророчими.

Львівщина 100% залишається в опозиції до Зеленського, – Олександр Ганущин

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,