«Львівгаз збут» працює над розробкою нових тарифних пропозицій

Новини 19 Квітня, 2021 366

Ілюстрація: ТСН

Учасники акції «Твоя енергонезалежність» зекономили на газі майже 10,5 млн гривень

3928 учасників акції «Твоя енергонезалежність» використали 91% закупленого «на зиму» газу за ціною 4,49-5,49 грн за кубометр.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу підприємства.

«Під час опалювального сезону учасники акції «Твоя енергонезалежність» використали 3 млн 643 тис кубометрів газу на суму 17 млн 667 тис грн. Ми порахували, що в загальному економія учасників акції склала майже 10,5 млн гривень. Зараз отримуємо багато запитань, чи буде акція цього року. Позитивні відгуки клієнтів надихають компанію запланувати акцію й на цей рік», – розповів директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Жителька містечка Миколаїв на Львівщині Леся Парфаняк брала участь в акції вже вдруге:

«Минулого літа напередодні акції уважно стежила за новинами на сайті та чекала початку акції. Встигла купити 1000 кубів газу за найменшою акційною ціною – 4,49 грн за кубометр. І з цьогорічними цінами розумію, що зекономила суттєво. Вже дізналась у менеджерів, що акція планується й цього року. Обов’язково візьму участь знову».

Жінка жартує, що рідні називають її «королевою планування», оскільки вона змогла ідеально розрахувати кількість кубів на шість холодних місяців. Трохи менше споживали газу в жовтні та листопаді, бо місяці були теплі, зате добре грілися в інші місяці.

Разом з пані Лесею ми порахували її економію завдяки участі в акції. При такому ж споживанні газу за актуальними цінами їй довелося сплатити б на 3035 гривень більше.

Що робити із залишком коштів?

Клієнтам, які використали газу менше, ніж закупили, компанія пропонує повернути залишок коштів на картковий рахунок  або ж зарахувати їх як оплату за наступні періоди. Учасники акції самі мають обрати зручний для себе варіант та заповнити відповідну заяву. Зразки заяв можна завантажити на сайті компанії.

Нагадаємо, акція «Твоя енергонезалежність» проходила у три етапи. Під час першого етапу клієнти ТОВ «Львівгаз збут» мали можливість купити газ на опалювальний сезон за ціною – 4,49 грн за кубометр. На другому етапі вартість резервного газу становила 4,99 грн. Під час третього етапу акції газ купували по 5,49 грн.

Зараз ТОВ «Львівгаз збут» працює над розробкою нових тарифних пропозицій, які будуть доступними вже з 1 травня.

Коментарі

Позначки: