“Львівгаз збут” оголосив акцію для користувачів

Новини 07 Червня, 2021 321

"Львівгаз" Фірташа оштрафували на 75 мільйонів

ТОВ «Львівгаз збут» оголошує про початок акції «Рівномірний підключай – газ вигравай!». У червні при підключенні до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» жителі Львівської та Тернопільської областей можуть отримати газ у подарунок!

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу компанії.

Клієнти компанії, які в червні перейдуть на тарифний план «Твій газ Рівномірний платіж» та сплатять перший місячний платіж, автоматично візьмуть участь у розіграші сертифікатів на газ.

Для клієнтів Львівщини та Тернопільщини передбачений окремий призовий фонд:

1 місце – сертифікат 3000 грн на газ
2 місце – сертифікат 2000 грн на газ
3 місце – сертифікат 1000 грн на газ
4-5 місця – сертифікат 500 грн на газ
6-10 місця – сертифікат 250 грн на газ
Крім того, 100 перших учасників отримають по 50 грн на газ!

За умовами акції, суми, зазначені у сертифікатах, будуть зараховані на особові рахунки переможців і відобразяться як переплата. Сертифікатом можна сплатити лише за спожитий газ, він не підлягає обміну на грошовий еквівалент та не може бути переданий третім особам. Виграна сума не може бути використана як сплата за доставку газу.

Зверніть увагу, що в акції беруть участь тільки власники газового котла, що перейшли на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та сплатили місячний платіж у період з 01 по 30 червня 2021 року.

Переможців визначимо з допомогою генератора випадкових чисел та оголосимо 9 липня.

Нагадаємо, про переваги нового тарифу «Твій газ Рівномірний платіж». Споживачі, які оберуть цей тарифний план, зможуть уникнути великих сум у платіжках під час опалювального сезону завдяки рівномірному розподіленню оплати під час всього року.

Суть тарифної пропозиції полягає у тому, що минулорічний обсяг споживання множиться на зафіксовану на рік ціну за кубометр газу і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми. Ціна за кубометр блакитного палива в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» – 7,99 грн.

Комфортно перейти на «Твій газ Рівномірний платіж» можна:

у Центрах обслуговування клієнтів 104 чи відділеннях «Львівгаз збуту»;
на сайті компанії – lv.gaszbut.com.ua;
за телефонами контакт-центру: (032) 24-23-104 або (067) 21-77-104.

Коментарі

Позначки: ,