“Львівгаз” відключив газопостачання у будинку на вулиці Угорській (ФОТО)

Новини 15 Травня, 2021 1 280

"Львівгаз" відключив газопостачання у будинку на вулиці Угорській, фото Варта-1

Сьогодні, 15 травня у Львові о 9:00 у під‘їзді на вулиці Угорській, 14б без попередження працівники «Львівгазу» відключили газопостачання та опломбували.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пост у спільноті “Варта-1”.

“Ми не можемо добитись причини відключення та терміни включення. На «Львівгазі» ніхто не відповідає, бо вихідний день (зате є кому відключити!). Аварійна говорить, що не відключали, тому включити не можуть. Поліція відмовилась зафіксувати факт безпідставного відключення. Гарячі лінії теж допомогти не можуть, це не їх компетенція та підпорядкування”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається: “По факту цілий стояк без можливості приготувати їжу та без гарячої води невідомо наскільки. Ніхто не може повідомити куди необхідно звернутись у вихідний день для відновлення газопостачання та причини відключення. Боргів за газ немає, тому, у випадку якщо десь одна квартира можливо має заборгованість, чому відмикають весь стояк? Чи правомірні такі дії та куди нам сьогодні звернутись? Це все, що треба знати про роботу комунальних служб, аварійних та усіх гарячих ліній. Якщо хтось стикався з такою ситуацією, порадьте як діяти та як покарати винних?”.

Коментарі

Позначки: , ,