“Львівелектротранс” Садового нарікає на шалені збитки

Новини 11 Червня, 2020 680

Працівники “Львівелектротрансу” розповіли про роботу підприємства в час карантину

Як повідомляє “Четверта студія”, про це пише Depo.Львів з посиланням на “Львівелектротрансу”.

Працівники “Львівелектротрансу” розповіли про роботу підприємства в час карантину, про критичний емоційний стан працівників, які в пікові дні епідемії виходили на рейси, розповіли про фінансові збитки, завдані карантином, та неспроможність вже за червень виплати заробітну плату. А це загрожує в майбутньому втратою працівників.

“У перші дні карантину було дуже важко емоційно працювати. Ніхто з водіїв не знав, як це вплине на його здоров’я. Тому люди просилися у відпустки, просили, щоб закрити підприємство на час карантину, щоб зберегти здоров’я працівників. Та склалося так, що нашому підприємству випала місія забезпечити життєдіяльність міста і перевозити людей в час карантину, особливо в перші дні, коли місто було майже пусте. Емоційний стан був дуже важкий. Слава Богу, ми це пережили, жоден з наших працівників не захворів. Ми забезпечили якісну дезінфекцію транспорту, часте миття”, — повідомила водій трамвая, голова незалежної профспілки ЛКП “Львівелектротранс” Наталя Калітовська.

За словами директора ЛКП “Львівелектротранс” Андрія Свищо, за три карантинні місяці підприємство зазнало 47 млн грн збитків.

Коментарі

Позначки: ,