«Львівавтодор» усунув багатостраждальні недоліки на вулиці Замарстинівській

Новини 19 Листопада, 2022 146

«Львівавтодор» усунув багатостраждальні недоліки на вулиці Замарстинівській

Після багаторічних звернень

Підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» відповідно до гарантійного зобов’язання усунула недоліки на окремих ділянках дорожнього полотна по вул. Замарстинівській. Про це повідомляє ЛКП «Львівавтодор».

Роботи виконувалися на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Підрядник ліквідував недоліки, які з’явилися в процесі експлуатації дороги, на наступних ділянках вул. Замарстинівської:

  •  перехрестя з вул. Ткацька;
  •  на ділянці від вул. Ткацька до вул. Дашкевича;
  •  перехрестя з вул. Дашкевича;
  •  на ділянці від вул. Замарстинівська, 64 до вул. Дашкевича;
  •  вул. Замарстинівська, 51.

Підрядна організація продовжить роботи на інших ділянках вул. Замарстинівської, де виявлені недоліки стану дорожнього покриття.

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що два роки звертався з інформацією, щодо пошкодження дороги, а лише зараз виправлено недоліки.

За даними Ігоря Зінкевича вулиця мала такі недоліки, з якими він звертався до управління патрульної поліції Львівщини.

Від вулиці Ткацької до Замарстинівської № 70 було виявлено просідання дорожнього полотна від 2 см до 5 см, не працювала дренажна система через нерівність поверхні біля бордюру, що призвело до застою води.

Також, тут був на пішохідних переходах, рівень дорожнього полотна занижений, що призводив до ями і застою води. Люди вимушені переступати через калюжу.

Підтоплення правої трамвайної колії при напрямку руху до центру. Застій води в жолобі між двома коліями.

На вулиці Замарстинівська № 79, № 92 рівень колії був нижчий рівня дорожнього колодязя для збору дощової води, тобто просідання дорожнього полотна 5 на 1 метр. Це просідання утворювало калюжу на пішохідному переході.

На пішохідних переходах, рівень дорожнього полотна занижений, що призвело до ями і застою води. Люди вимушені переступати через калюжу.

На вулиці Замарстинівській № 97 було просідання дорожнього полотна шириною до 3 метрів і довжиною до 8 метрів. Відсутність дорожнього колодязя призводить до утворення водяного покриву висотою до 5 см при 0,2 мм опадів на годину.

На перехресті вулиць Липннського-Замарстинівська був не правильно прорахований водовід, що призвело до застою води на просіданні полотна біля будинку 113, що призводить до застою води ділянкою 2 метри на 7 метрів.

На перехресті вулиць Торф’яна–Замарстинівська рівень дорожнього полотна в межах пішохідних переходів був нижча загального полотна.

На вулиці Замарстинівській, 66 була часткова відсутність дорожнього полотна-бруківка на ділянці дороги шириною до 50 см і довжиною 2 метри.

Окрім цього це перехрестя має велику конфліктність перехресних потоків згідно цієї ОДР.

Також, нагадаємо, що через те, що паркомісця авто облаштовані в притул до пішохідного переходу, чим зменшує огляд пішохідного переходу, загинула жінка.

Коментарі

Позначки: