“Львівавтодор” показав відділ з ремонту техніки (ВІДЕО)

Новини 14 Березня, 2023 134

ЛКП “Львівавтодор” розповів про роботу майстерні АСОП, яка відповідає за ремонт змонтованого обкладання в громадському транспорті Львова для роботи е-квитка.

Про це повідомляє Електронний квиток Леокарт, передає Четверта студія.

“Цю майстерню було створено для ремонту і обслуговування обладнання е-квитка, що змонтоване у громадському транспорті. Це “святая святих” відділу з технічної роботи. Майстерня функціонує близько 1,5 роки. Її розгорнули, коли у громадському транспорті почали монтувати перше обладнання системи АСОП”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у майстерні виконується повний цикл обслуговування: починаючи від прийому заявок від перевізників про неполадки в роботі системи АСОП і до фактичного усунення недоліків. Після монтажних робіт бортову систему передають на відповідальне зберігання перевізника. Відповідно вони повинні слідкувати за санітарним станом цього обладнання та повідомляти про виявлені недоліки – якщо бортова система не вмикається, якщо не працює якийсь з валідаторів тощо. Оскільки, не всі типи поломок можна діагностувати на рівні програмного забезпечення.

“Спершу фахівці відділу з технічної роботи здійснюють віддалену діагностику, якщо це не помилка у програмному забезпеченні, яку можна виправити дистанційно, вони виїжджають на місце для фізичного обстеження і проведення ремонтних робіт”, – пояснює начальник відділу з технічної роботи ЛКП “Львівавтодор” Леонід Тмур.

Система АСОП влаштована так, щоб ремонтні роботи можна було провести на виїзді, не знімаючи транспортний засіб з маршруту. І валідатор, і консоль водія, і принтер є швидкозйомними, відповідно будь-який з цих фрагментів обладнання можна оперативно замінити.

“У більшості випадків наші інженери здійснюють виїзд на маршрут, але, звісно, якщо поломка більш серйозна, то ремонт відбувається безпосередньо у депо”, – наголошує Леонід Тмур.

Коментарі

Позначки: ,