Львів завжди був і є форпостом боротьби за незалежність, свободу і демократію

Новини 21 Листопада, 2020 434

Фото: ФБ/Олег Синютка

Нардеп Олег Синютка наголошує, що у Львові ніхто не відступиться від ідеалів Майдану

Львів завжди був і є форпостом боротьби за незалежність, свободу і демократію. Львів’яни першими вирушили до Києва, щоб підтримати Революцію Гідності і залишалися на барикадах до перемоги.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат від «Європейської солідарності» Олег Синютка.

«З кожною новою річницею Революції Гідності ми маємо змогу переосмислити все, що відбувалося. Саме 21 листопада, сім років тому уряд Азарова оприлюднив рішення щодо призупинення підготовки та укладання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським союзом.

Після таємної зустрічі Януковича з Путіним, українська влада відмовилася від європейських перспектив для України.

На жаль, сьогоднішня влада знову заграє з ворогом та здає інтереси країни, як на дипломатичному так і на військовому фронтах»,- зазначає Олег Синютка.

Він наголошує, що «українці довели, що за демократичні цінності, за європейське майбутнє готові віддавати життя. Львів’яни першими вирушили до Києва, щоб підтримати Революцію Гідності і залишалися на барикадах до перемоги. З Львівського Майдану постійно відправляли ресурси до Києва. У Львові ніхто не сумнівався в перемозі революції. Тому, що Львів завжди був і є форпостом боротьби за незалежність, свободу, демократію. “Небесна Сотня” також тоді поповнилася Героями з Львівщини».

«Ціна Свободи і Гідності дуже висока. І ніхто не відступиться від цих ідеалів. Пам’ятаємо все, що було на Майдані! лава героям!»,- зазначив у своєму дописі Олег Синютка.

З кожною новою річницею Революції Гідності ми маємо змогу переосмислити все, що відбувалося.

Саме 21 листопада, сім…

Опубликовано Олег Синютка Суббота, 21 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,