Львів «замінували»: вибухівку шукали по всьому місту дев’ять годин

Новини 06 Листопада, 2019 264

Фото ілюстративне

Анонім повідомив про замінування житлових будинків

Невідомі продовжують лихоманити Львів анонімними повідомленнями про замінування.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на департамент цивільного захисту Львівської ОДА, 5 листопада близько 09:00 год. на електронну адресу ГУ Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування приміщень Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18) та ГУ СБУ у Львівській області (вул. Д.Вітовського, 55). Вимог не висувалось.

На місцях ймовірного замінування працювали сили та засоби ЦЗ.

О 10:45 год. обстеження приміщень та території Львівської обласної державної адміністрації завершено. З приміщень виведено 150 осіб. Вибухового пристрою не виявлено.

О 10:35 год. обстеження приміщень та території СБУ у Львівській області завершено. Евакуація осіб не проводилась. Вибухового пристрою не виявлено.

Цього ж дня, 5 листопада, близько 17:00 на електронну пошту управління Патрульної поліції міста Львова надійшло повідомлення про замінування об’єктів інфраструктури (ТЦ,  заходи охорони здоров’я, …) та житлових будинків м. Львова. 

Проводився моніторинг ситуації та обстеження приміщень торгівельних центрів “Форум” (вул. Під дубом), “Кінг Крос” (вул. Стрийська), “Спартак” (вул. Мазепи), “ВАМ” (вул. Виговського), “Сільпо” (вул.. Шевченко).

О 01:40 год. 6 листопада обстеження приміщень та прилеглої території завершено – вибухових пристроїв не виявлено.

Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиві повідомлення.

Коментарі

Позначки: ,