Львів’янину, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень матері, обрано запобіжний захід

Новини 28 Березня, 2024 23

За клопотанням прокурора, затриманому обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави

За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова 40-річному львів’янину повідомлено про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, 17 березня близько 05 години ранку підозрюваний взяв ніж та зайшов у кімнату, де спала його матір. Він розбудив потерпілу та наніс їй численні удари ножем по тілу.

Наразі жінка знаходиться у лікарні.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

За клопотанням прокурора, затриманому обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: